Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsCraft FB [DEDYK][24/7][1.4.5] start 20:20 Zapraszamy

Marty134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

DragonsCraft FreBoulid

informacjeo.png

083.gif Adres IP:s1game.slotex.pl:20002

083.gif Typ Serwera:FreeBuild

083.gif Potwory:Tak

083.gif Zwierzeta:Tak

083.gif PvP:Tak

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:20

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Tak

083.gif On/Off: ikonkabf.png

pluginyy.png

wiele potrzebnych

ekipab.png

AlanoPL1 Fidon

infododatkowe.png

Zapraszamy na serwer start 20:15

Będą konkursy i eventy Zapraszam

bydawidhard.png

47852931806752427550.png

Opublikowano

Mhm nikt nie dostał bana za cheaty i mpka jest juz powiekszana

na działkę czekałeś długo bo admini byli afk...

47852931806752427550.png

Opublikowano

Hmmm... Od czego tu zacząć?

Dobra, zacznę od Administracji. Fidon - HeadAdmin AlanoPL1 - HeadAdmin.

Są to osoby kłamliwe, które nie znają się na komendach. Zrekrutowali mnie jako Moderatora na ich serwer. Okazało się, że większość komend u mnie nie działa. Dali mi Admina i inne rangi. Komendy nie działały. Powiedziałem im, żeby wpisali komendę /Op streightford , lecz nie chceli, ponieważ uważali, że to jest komenda tylko dla HeadAdminów. Zakończyłem spór o OP ( m.in. komeny: TP,GM,VANISH,SET itd.) Pomyślałem sobie, że wybuduje nowe miasto ( tamto pierwsze (spawn) za ładne jakoś nie było). Po zakończeniu budowy zacząłem ponowną kłótnie o podstawowe komendy Moderatora. Oczywiście "przegrałem". Postanowiłem, że po co mi jest Moderator jak nie mam podstawowych komend (nie zapominajmy o mieście)? Dałem sobie range gracza i postanowiłem, aby administracja usunęła miasto wybudowane przez moją osobę. Zrobili to na moich oczach. 10 - 15 minut później wchodzę na serwer po innym nickiem. Zrobiłem " wielkie oczy " gdy ujrzałem moje miasto jako spawn serwera. Moim zdaniem to jest po prostu wykorzystywanie ludzi. Można więc stwierdzić, że są to osoby, które nie znają się na komendach(mój spór z nimi o OP), oszuści(moje miasto jako spawn) i osoby kłamliwe(niby usunięcie mojego miasta). NIE POLECAM TEGO SERWERA!

Pozdrawiam,

StreightFord.

Opublikowano

zapraszam @up kłamię sam chciał żebyśmy mu odebrali admina a op nie dostanie bo rozwali serwer :)

Zapraszamy

47852931806752427550.png

Opublikowano

StreightFord, a więc tak:

Po 1. Wbiłeś na serwer i odrazu prosisz o rangę...

Po 2. Kazałeś abym Ci usunął rangę oraz gm'a..

Po 3. Grałeś na cheatach (Nodus)..

Po 4. Twoje miasto usuneliśmy po czym zrobiliśmy własne miasto w tym samym miejscu gdzie twoje oraz ogrodziliśmy :) Nie jest to twoje miasto więc nie gadaj dalej bo tylko tylko mnie tak powiem 'wkur*iasz'.. Gracze jw. polecają, tylko Ty już płaczesz bo dostałeś bana na serwerze oraz straciłeś rangę której sam powiedziałeś abyśmy Ci ją ściągneli :)

Myszard, nie wiem z jakiej paki dostałeś bana za cheaty iż nikogo przed Twoim napisaniem posta nie zbanowaliśmy.. Jedynie po tym jakiegoś gracza Anchane czy coś takiego..

SuccubusSlayer, wtedy starczyło działek dla każdego.. Jest teraz trochę więcej działek pod ButtonWarpem znajdującym się obok spawnu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...